top of page

Solfilm

Mot Hete i bilen
 

Varme i bilen er noe av det som er mest skremmende, for vi er alt for lite flink til å huske på dette, årlig hører man om fæle historier om sommeren da foreldre og hunde eire går i fra barn og hund i bilen, uten å tenke på hvor varmt det faktisk blir. 
Solfilmen er med på å dempe uvstrålende som treffer ruten, den reduserer opp til 67% av varmen i bilen.
 

 

BRS- Reklameservice AS utfører også montasje av solfilm for bil. Fra en av verdens største produsent av solfilm, kan vi tilby markedets største utvalg av solfilm. Solfilm handler ikke bare om utseende, men i høy grad om beskyttelse. Solbriller beskytter øynene dine, solkrem beskyttter huden din. Solfilm beskytter familien  og interiøret.


Solfilm til bil er reflekterende eller ikke reflekterende, og finnes i mange fargetoner. Solfilm til bil gir økt komfort og sikkerhet, spesielt når det gjelder redusering av hete i bilen. Ved en eventuell ulykke kan solfilm holde glasset på plass, og minske faren for splinter fra glasset. Mørk solfilm  er spesielt beregnet for å hindre innsyn. Denne typen solfilm er meget slitesterk, og kan tilpasses alle bilmerker og -modeller. BRS- Reklameservice AS gir 10 års garanti på solfilm til bil.

 

 

 

Skjermende
 

Solfimen virker skjermende for innsyn til bilen, dette er en god måte å forebygge tyverier, spesielt da i firmabiler der det gjerne er mye verdifulle materialer, verktøy osv.
Det som også er viktig å huske er at forikringen, betaler ikke ut for verdier som ligger synlig, så har man solfilm så forebygger man, og sikkrer seg for evt tyveri.
 

 

Sikkerhet
 

Sikkerhet er noe som er viktig for alle, det denne solfilmen gjør i forhold til sikkerheten er at ved ett evt sammenstøt, krasj e.l vil filmen ha en støtte og presskraft i ruten som gjør at glasset blir 3 ganger så sterkt, og holder da 3 ganger så mye press enn vanlig, ved dette kan du unngå knust glass og mye skade.
steinsprutskader er også noe man vil slippe å slite med.

 

Tlf. 55 26 57 50   |   post@brs-reklame.no 

bottom of page